Vad säger andra om Chef Jungstedt?
“Får alltid otroligt fin service hos Chef Ljungstedt! Pralinerna är en annan nivå och jag har kommit tillbaka och fyllt på pralinlådorna både en, två och fler gånger!” – Josefin Andersson
“Chef Jungstedt slår allt jag någonsin har ätit i chokladväg! Smakerna är så otroligt välkomponerade! Skulle tro att vi har Sveriges i särklass bästa choklad här!” – Lena Karlsson
Nyhet! Chef Jungstedts Veganlåda
Chef Jungstedts veganska pralinlåda är äntligen här!
Vi har sedan länge haft veganska praliner i vårt sortiment, nu har vi äntligen adderat smaker och satt ihop en helt vegansk låda. Här finns klassiker som Blodgrape Vanilj, Piemonte Hasselnöt, Mandelnougat och Passion Mango tillsammans med Kaffekrisp, Kokos, Killindipeppar och en Chokladkola.
Chef Jungstedts Veganlåda
Chef Jungstedts veganska pralinlåda är äntligen här! Vi har sedan länge haft veganska praliner i vårt sortiment, nu har vi äntligen adderat smaker och satt ihop en helt vegansk låda. Här finns klassiker som Blodgrape Vanilj, Piemonte Hasselnöt, Mandelnougat och Passion Mango tillsammans med Kaffekrisp, Kokos, Killindipeppar och en Chokladkola. Outstanding chocolates, a must try. – Lone & Erik Larsen Chef Jungstedt har 5 av 5 på Google Scrolla ner för att läsa mer om de olika smakerna
Nyhet!
Cremino Dubbelnougat
En klassisk cremino i tre lager
En botten på hasselnötsgianduja följt av mandelpraliné och en topp på mjölkchokladen Sao Palme 36 %.
Cremino Dubbelnougat
En klassisk cremino i tre lager En botten på hasselnötsgianduja följt av mandelpraliné och en topp på mjölkchokladen Sao Palme 36 %. Allergener: Laktos, mandel, hasselnöt, sojalecitin. Kan innehålla spår av nötter
Våran storsäljare Calamansi Cheesecake
Calamansi Cheesecake – här är den.
En syrlig gelé på den asiatiska citrusfrukten calamansi i toppen följt av en vit chokladganache på Edelweiss 36% smaksatt med philadelphiaost. Avslutningsvis en digestivebotten med karamellchokladen Bionda.
Calamansi Cheesecake
En syrlig gelé på den asiatiska citrusfrukten calamansi i toppen följt av en vit chokladganache på Edelweiss 36% smaksatt med philadelphiaost. Avslutningsvis en digestivebotten med karamellchokladen Bionda. Allergener: Laktos, gluten, mandel, sojalecitin. Kan innehålla spår av nötter.
Chef Jungstedts Pralinlådor
Ta tillfället i akt och få en gott och blandat låda ifrån Chef Jungstedt. Välkommen till en värld av välsmakande choklad
Chef Jungstedts Grand Cru Selection
Ursprung och kvalité
Åtta exklusiva Grand Cru-choklader i en och samma låda. Var och en representerar det finaste i sitt ursprung, med noggrant utvalda kakaobönor och en perfekt balanserad smakprofil som framhäver den specifika regionens unika terroir (jordmån, klimat och odlingsförhållanden) . Upplev chokladens rena och komplexa smaker, som bär på en historia av hantverk och kvalitet.
Chef Jungstedts Grand Cru Selection
Ursprung och kvalité Åtta exklusiva Grand Cru-choklader i en och samma låda. Var och en representerar det finaste i sitt ursprung, med noggrant utvalda kakaobönor och en perfekt balanserad smakprofil som framhäver regionens unika terroir. Upplev chokladens rena och komplexa smaker, som bär på en historia av hantverk och kvalitet. Från Venezuela, Bolivia, Dominikanska republiken…
Chef Jungstedts Klassiska pralinlåda
De klassiska smakerna i en pralinlåda
Chef Jungstedts Klassiska pralinlåda
De klassiska smakerna i en pralinlåda I denna pralinlåda har vi samlat Chef Jungstedts klassiska praliner. Här finns den mörka Maracaibo 65%, Saltkola, Hallon Saltlakrits, Piemonte Hasselnöt, Blodgrape Vanilj, Calamansi Cheesecake, Espresso Kola och slutligen Iransk pistage Vanilj. Outstanding chocolates, a must try. – Lone & Erik Larsen Chef Jungstedt har 5 av 5 på…
Chef Jungstedts Dessertlåda
I Chef Jungstedts Dessertlåda får du alla klassiska efterrätter på ett bräde
Prinsesstårta, Rom Diplomatico, Tiramisu, Tarte Tatin, Crème Brûlée, Calamansi Cheesecake och Kanelbulle toppat med en Espresso Kola.
Chef Jungstedts Dessertlåda
Här har du alla desserter du kan tänka dig i miniformat, i en och samma låda! Prinsesstårta, Tiramisu, Tarte Tatin, Crème Brûlée, Calamansi Cheesecake, Kanelbulle, Espresso Kola och avslutningsvis en Avec. Praliner av högsta klass! – Alix Chef Jungstedt 4,9 av 5 på Trustpilot Scrolla ner för att…
Chef Jungstedts Svenska smaker
En hyllning till svenska smaker.
Viol Björnbär, Havtorn Chili, Lingon Kola, Kardemumma, Fläder Jordgubb, Hallon Saltlakrits, Whisky Svensk Rök och givetvis den svenska Nubben med dill och kavring. Mer svenskt kan det inte bli.
Chef Jungstedts Svenska smaker
Svenska smaker I den här lådan vill vi framhäva och hylla svenska smaker. Här hittar vi Viol Björnbär, Havtorn Chili, Lingon Kola, Kardemumma, Fläder Jordgubb, Hallon Saltlakrits, Whisky Svensk Rök och givetvis den svenska Nubben med dill och kavring. Outstanding chocolates, a must try. – Lone & Erik Larsen Chef Jungstedt har 5 av…
Vad säger andra om Chef Jungstedt?
“Otroliga smakupplevelser i dessa högklassisga chokladpraliner , där var o en pralin är som små konstverk.Det är inte bara för munnen utan oxå för ögat.” -Anne-Charlotte Styffe
“Helt fantastiska praliner! Perfektion i en ask. Något som också skall lyftas fram är hur bra och snabb kundsupporten är.” – Aron
“Helt fantastiska praliner med smak av klassiska desserter. Lekfullt och välbalanserat. Sjukt bra hantverk.” – Robin Maina
Chef Jungstedts styckpraliner
Ibland nöjer vi oss bara med en sort. Det går ju också bra.
Calamansi Cheesecake
Calamansi Cheesecake
En syrlig gelé på den asiatiska citrusfrukten calamansi i toppen följt av en vit chokladganache på Edelweiss 36% smaksatt med philadelphiaost. Avslutningsvis en digestivebotten med karamellchokladen Bionda. Allergener: Laktos, gluten, mandel, sojalecitin. Kan innehålla spår av nötter.
Hallon Saltlakrits
Hallon Saltlakrits
En hallongelé som sällskapar tillsammans med en saltlakritskola i ett skal på den vita ekologiska chokladen Dominicana 36%. Allergener: Laktos, sojalecitin. Kan innehålla spår av nötter.
Champagne Brioche
Champagne Brioche
Här möts en champagnegelé med en ganache på brynt brioche-smör och en botten på rostad brioche. Omsluten av karamellchokladen Bionda får du ett glas champagne i en pralin. Allergener: Laktos, gluten, ägg, champagne (alkohol), sojalecitin. Kan innehålla spår av mandel och nötter.
Espresso Kola
Espresso Kola
I ett skal på den vita ekologiska chokladen Dominicana 36% gömmer sig en saltkola följt av en len espressoganache. Den lockas sedan ihop med den mörka chokladen Cru Suhum 65%. En stående klassiker i sortimentet. Allergener: Laktos, sojalecitin. Kan innehålla spår av nötter.
Prinsesstårta
Prinsesstårta
Precis allt du vill ha i en prinsesstårta, fast i en pralin. En vaniljganache på den vita chokladen Edelweiss 36%, marsipan och en gelé på jordgubb och hallon. Allergener: Laktos, mandel, sojalecitin. Kan innehålla spår av nötter.
Piemonte Hasselnöt
Piemonte Hasselnöt
En helt vegansk pralin där en hasselnötsgianduja får sällskap med en djupt rostad hasselnöt från Piemonte, kakaonibs och en nypa havssalt Allergener: Hasselnötter, sojalecitin. Kan innehålla spår av nötter.
Passion Mango
Passion Mango
Den är en blandning mellan en kola och en ganache vilket ger den en mycket krämig och fin konsistens. Passionsfrukten står för syran och fräschören medan mango ger den kropp och tyngd! Allergener: Mandel. Kan innehålla spår av nötter.
Chef Jungstedts Tryffelkulor
Ibland är en smak inte nog
Här kommer mixen av Chef Jungstedts mörka och ljusa tryffelkulor.
5 stycken Mörk Saltkola
5 stycken Mjölkchoklad 43% Dark Milk
Signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10 % rabatt på ditt första/nästa köp + chans att vinna en provsmaknings pralinlåda.
Ta del av nyheter i vårt sortiment och få en inblick i livet som chokladmakare. När du signar upp på vårt nyhetsbrev får du dessutom 10 % rabatt på ditt första köp i webbshopen och är med och tävlar om en pralinlåda som lottas ut varje månad.
Välkommen till vår värld av choklad.
/Chef Jungstedt
Köpa praliner på plats i Sickla?
Välkommen in till vår butik på Sicklastråket 13 i Nacka.
Tar du med den tomma pralinlådan till vår butik för en refill – blir det både billigare för dig och bättre för miljön.
Praliner / tryfflar på er restaurang eller på ert event?
Vad sägs om att lyfta er restaurangs meny eller se till att event får en extra touch?
Ta kontakt med oss så ser vi hur vi kan lösa ert behov.
Urval av restauranger som valt Chef Jungstedt:
Tillverkning av chokladpralinerna
Alla praliner ni smakar från Chef Jungstedt är tillverkade för hand i vår produktionsstudio i Sickla.
Vi arbetar endast med choklad som vi vet är av högsta kvalité och som vi kan servera med gott samvete, vilket är en otrolig viktig grundsten för Chef Jungstedt.
Det är oerhört viktigt att kakao-producenterna är välbetalda, vilket innebär att det är över Fairtrades rekommendationer, så dem klarar sig gott på den inkomst deras kakaobönor genererar.
Detta i sin tur gör det möjligt för odlarna att kontinuerligt producera kakao av absolut högsta kvalité, vara rimligt avlönade och ha bra levnadsstandard.
Alla dessa riktlinjer följer det Schweiziska chokladproducenten Felchlin – vilket går helt i linje med vad Chef Jungstedt står för.
Därför samarbetar Chef Jungstedt med Felchlin när det kommer all choklad vi använder.
Kalle “Chef” Jungstedt undervisar även hos Felchlin vilket är en stor stämpel av kvalité – för både det vi står för men även hur vi tillverkar våra chokladpraliner.