Chokladpraliner till Restauranger

Förbluffa era gäster med fantastisk
choklad eller skinande premium praliner

Söker ni det där lilla speciella desserten till era gäster?

Välsmakande och genomtänkt sammansatta praliner som skiner på en tilltalande serveringsbricka, chokladtryfflar till kaffet eller chokladgarnityr till er egen efterrätt. 

Chef Jungstedts kan hjälpa er.

Vänta inte – kontakta oss redan idag för smakprov

Kontakta oss så kan vi ta ett möte och se vad ni behöver och vad ni ser framför er att vi kan hjälpa er med.

Vänligen fyll i formuläret nedan, ring +46 76 644 43 22 eller kom förbi vår lokal på Sicklastråket 13, Nacka.

Vi hörs.

Claes-Roslund-Bobergs-matsal

“Chef Jungstedt är pålitliga när det kommer till smak, kvalité och att få oss på Bobergs att känna oss speciella.”

/ Claes Roslund – kökschef Bobergs Matsal

Lyft menyn till en ny nivå och spara pengar i köket


Våra färdiga praliner, chokladtryfflar eller chokladgarnityr kan hjälpa er restaurang eller cateringbolag att spara tid och pengar samtidigt som ni höjer menyns kvalitet.

Genom att använda Chef Jungstedts produkter istället för att tillverka dem själv, kan du avsätta timmarna till att fortsätta bearbeta och förfina er huvudmenyn. På så sätt kan du öka produktiviteten, effektivisera arbetskostnaderna samtidigt som du säkerställer att din meny alltid är av högsta kvalitet, plus att ni har full kontroll över svinnet.

Regler kring beställningarna


Tid för beställning

Leverans sker varannan torsdag.

Beställ på tisdag, senaste kl 17.00 för att garantera levererans till torsdagen. 

Ifall det är panik, kolla med oss så försöker vi alltid lösa det för er.

Minsta antalet i en beställningen

Det minsta antalet per veckobeställning är 100 stycken “enheter”

Vid större beställningar (event och liknande) – hör gärna av er så fort ni vet om den, så kan vi garantera att ni får allt ni behöver – tack.

Fakturering

Fakturering sker 2 ggr i månaden med 30 dagars betalning.