Chef Jungstedts Dessertlåda

215.00kr455.00kr

Här har du alla desserter du kan tänka dig i miniformat, i en och samma låda!

 

Prinsesstårta, Tiramisu, Tarte Tatin, Crème Brûlée, Calamansi Cheesecake, Kanelbulle, Espresso Kola och avslutningsvis en Avec.

 


 

Praliner av högsta klass! – Alix

 

 

 

Chef Jungstedt 4,9 av 5 på Trustpilot

 

Scrolla ner för att läsa mer om de olika smakerna.

 

Artikelnr: 2202 Kategori:

Beskrivning

Lådans innehåll:  

 

Tiramisu pralin

Tiramisu

Den Italienska klassikern som aldrig går ur tiden. Här får en amaretto – och mascarponeganache sällskap av en intensiv espressosirap och en krispig botten gjord på den vita chokladen Edelweiss 36% och italienska savoiardikex.

Allergener: Mandel, ägg, amaretto, laktos, sojalecitin. Kan innehålla spår av nötter.

Antal i varje låda: 8-bitars: 1 st   14-bitars: 2 st   23-bitars: 3 st

Tarte-tatrin-beskrivning

Tarte Tatin

Den franska traditionella desserten komprimerad in i en pralin. En lätt syrlig äpplekola gjord på svenska äpplen tillsammans med en vaniljganache som symboliserar vaniljglassen som brukar serveras till en klassisk tarte tatin. Slutligen en mördegsbotten tillsammans med karamellchokladen Bionda.  

Allergener: Laktos, sojalecitin. Kan innehålla spår av nötter. 

Antal i varje låda: 8-bitars: 1 st   14-bitars: 2 st   23-bitars: 3 st

Creme-brule-beskrivning

Crème Brûlée

En riktig dessert-klassiker. Här sällskapar en vaniljganache tillsammans med en karamelliserad botten på bränt socker och karamellchokladen Bionda.  

Allergener: Laktos, sojalecitin. Kan innehålla spår av nötter.

Antal i varje låda: 8-bitars: 1 st   14-bitars: 2 st   23-bitars: 3 st

Prinsesstårta-

Prinsesstårta

Precis allt du vill ha i en prinsesstårta, fast i en pralin. En vaniljganache på en vita chokladen Edelweiss 36%, marsipan och en gelé på jordgubb och hallon.

Allergener: Laktos, mandel, sojalecitin. Kan innehålla spår av nötter. 

Antal i varje låda: 8-bitars: 1 st   14-bitars: 2 st   23-bitars: 3 st

Calamansi Cheesecake

En syrlig gelé på den asiatiska citrusfrukten calamansi i toppen följt av en vit chokladganache på Edelweiss 36% smaksatt med philadelphiaost. Avslutningsvis en digestivebotten med karamellchokladen Bionda.

Allergener: Laktos, gluten, mandel, sojalecitin. Kan innehålla spår av nötter.

Antal i varje låda: 8-bitars: 1 st   14-bitars: 2 st   23-bitars: 3 st

Kanelbulle

Kanelbulle

Föreställ dig mitten på en kanelbulle, det är vad du får i den här pralinen. En krämig kanelkola tillsammans med en ganache på den mörka chokladen Sao Palme 75% och en krispig botten på rostad kanelbulle och karamellchokladen Bionda.

Allergener: Laktos, gluten, ägg, sojalecitin. Kan innehålla spår av nötter.

Antal i varje låda: 8-bitars: 1 st   14-bitars: 2 st   23-bitars: 3 st

Espresso-kola

Espresso Kola

I ett skal på den vita ekologiska chokladen Dominicana 36% gömmer sig en saltkola följt av en len espressoganache. Den lockas sedan ihop med den mörka chokladen Cru Suhum 65%. En stående klassiker i sortimentet.

Allergener: Laktos, sojalecitin. Kan innehålla spår av nötter.

Antal i varje låda: 8-bitars: 1 st   14-bitars: 0 st   23-bitars: 3 st

 

Rom

Dessertlådans nyaste tillskott. Vi avlutar kalaset med en klassisk avec där en kola på Diplomaticorom möter en chokladganache på Bolivia 45 % och Bolivia 68 %.

Allergener: Laktos, alkohol, sojalecitin. Kan innehålla spår av nötter.

Antal i varje låda: 8-bitars: 1 st   14-bitars: 2 st   23-bitars: 3 st

Ytterligare information

Vikt N/A
Antal bitar

8-bitars, 14-bitars, 23-bitars

Innehållsförteckning

Innehållsförteckning hela lådan

choklad (socker, kakaomassa, fettreducerat kakaopulver, SKUMMAT MJÖLKPULVER, vasslepulver av MJÖLK, kakaobönor, SOJALECITIN, solroslecitin, maltodextrin, karamell, vanilj), GRÄDDE, glykos, invertsocker, SMÖR, vatten, kakaofett, ÄPPLE, mascarpone (PASTRÖRISERAD MJÖLK, citronsyra), amaretto (alkohol, MANDEL), marsipan (SÖTMANDEL, invertlösning, konserveringsmdel), jordgubbspuré, hallonpuré, calamansipuré, savoiradokex (VETEMJÖL, ÄGG, jäsmedel: ammoniumvätekarbonat, natriumvätekarbonat, dinatriumdifosfat, naturliga smakämnen), philadelphiaost (stabiliseringsmedel, bakterikultur), digestivekex (palmolja FULLKORNSVETEMJÖL, glukos-frukssirap, bovetemjöl, kanel, sirap, espresso, muscovadosocker (rörsocker), florsocker, banan, maliclösning, pectin, sorbitol, petinex, bakpulver (E500, E503), salt, färgämne (kalciumkarbonat, fettreducerat kakaopulver, raffinerat icke-deodoriserat kakaosmör, kalciumkarbonat, modifierad matstärkelse, triglycerider, trehalosdihydrat, grönskasjuice, spirulina, citronsyra, maltodextrin, koncentrat på pumpa och safflor, pulver på rödbetjuice, citronsyra, inulin, vegetabilisk fiber, E170, E141, E122, E102, E104, E555, E172, E131, E102, E131, E133).

Allergener

Allergener

Marrängsviss:

Ägg, laktos, sojalecitin. Kan innehålla spår av nötter.

 

Tiramisu:

Mandel, ägg, amaretto, laktos, sojalecitin. Kan innehålla spår av nötter.

 

Tarte Tatin:

Laktos, sojalecitin. Kan innehålla spår av nötter.

 

Crème Brûlée:

Laktos, sojalecitin. Kan innehålla spår av nötter.

 

Prinsesstårta:

Laktos, mandel, sojalecitin. Kan innehålla spår av nötter.

 

Calamansi Cheesecake:

Laktos, gluten, mandel, sojalecitin. Kan innehålla spår av nötter.

 

Kanelbulle:

Laktos, gluten, ägg, sojalecitin. Kan innehålla spår av nötter.

 

Espresso Kola:

Laktos, sojalecitin. Kan innehålla spår av nötter.

Frakt

Vi skickar till Sverige, Danmark och Finland till en kostnad av 49 kronor. 

Leveransen tar vanligtvis tre dagar.

Upphämtning

Vänligen kryssa i “Hämta i Studio” om ni vill hämta upp i Chef Jungstedts Butiken.

Adressen är:

Chef Jungstedt Studio

Sicklastråket 13

Nacka, Sverige

Öppettider:

Mån – Fre 11.00 – 18.00

Lör 11.00 – 15.00

Du kanske också gillar …